Τρίωρη ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο τησ πόλης

τριωρη ξεναγηση
στο ιστορικο κεντρο τησ πολησ

 

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ:

Τρίωρη ξενάγηση με τα πόδια στο ιστορικό κέντρο:
Για 1 – 8 άτομα: 200 €

*Για κάθε ώρα επιπλέον: 50 €

Τρίωρη ξενάγηση με αυτοκίνητο (μέχρι 8 άτομα):
Για 1 – 4 άτομα: 300 €
Για 5 – 8 άτομα: 350 €
*Για κάθε ώρα επιπλέον: 80 €

*Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται οι είσοδοι στα μουσεία, κρατήσεις και ακουστικά όπου χρειάζονται.

*Στις τιμες περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ:

Piazza Venezia, Κάστρο των Αγγέλων, Piazza di Spagna, Fontana di Trevi, Πάνθεον, Piazza del Popolo, Ρωμαϊκές Αγορές, Via Veneto, Piazza Repubblica, Via del Corso, Κατακόμβες, Circo Massimo, Νησί Τιβερίνα, Εκκλησία του Αγίου Πέτρου, Bocca della Verità, Καπιτώλιο, Piazza Navona κ.α.

ΚΟΛΟΣΣΑΙΟ:

Εφόσον στην ξενάγησή σας επιθυμείτε να επισκεφτείτε εσωτερικά το Κολοσσαίο θα πρέπει να κάνετε κράτηση στο επίσημο site:

(δηλώνοντας στην κράτηση ότι θα έχετε μαζί σας επίσημο ξεναγό, ο οποίος δεν πληρώνει εισιτήριο), επιλέγοντας την ώρα εισόδου και την ημέρα.

H ξενάγηση στο Κολοσσαίο, είναι μέρος της τρίωρης προτεινόμενης ξενάγησης και στον υπόλοιπο χρόνο που θα απομείνει, μπορούμε να συνδυάσουμε άλλα αξιοθέατα της επιλογής σας 

(για παράδειγμα, Ρωμαικές αγορές, Λόφο Καπιτωλίου, Palazzo Vittoriano κ.λ.π.)

*Μπορείτε να επιλέξετε εσείς σε ποια απο τα αξιοθέατα της Ρώμης θέλετε να περιλάβουμε στην ξενάγηση μας, με την προϋπόθεση να μην ξεπεραστεί το τρίωρο της ξενάγησης. Σε αντίθετη περίπτωση, θα υπάρξει η επιβάρυνση που αναγράφεται στον τιμοκατάλογο.

Οροι κράτησης : 

Για την επιβεβαίωση της κράτησης σας απαιτείται 50,00 € προκαταβολή μη επιστρέψιμη. 

Ακυρωτική πολιτική : 

Μέχρι 48 ώρες πριν την άφιξη σας , έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε την κράτηση σας μόνο με την χρέωση της προκαταβολής (50,00 €). Για ακυρώσεις εντός των 48 ωρών θα υπάρχει χρέωση 100% του συνολικού ποσού . Σε περίπτωση που η ακύρωση της ξενάγησης γίνει απο μέρους μου, υποχρεώνομαι, να με αντικαταστήσει άλλος επίσημος ελληνόφωνας ξεναγός με το ίδιο ποσό, ή μπορείτε να επιλέξετε να σας επιστραφεί το ποσό της προκαταβολής.

 

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ:  (0039) 338 5401538

Ηλίας Αγγελίνας